Lev op til jeres ambitioner

ISO 14001 miljøledelse er en frivillig standard, der kræver, at organisationer udvikler og implementerer et miljøledelsessystem (EMS). Dette EMS skal være designet til at hjælpe organisationen med at nå sine mål og samtidig minimere negative påvirkninger af miljøet. Det omfatter også procedurer til overvågning og evaluering af systemets effektivitet. ISO 14001-standarden har eksisteret siden 1992, men det var først i 2001, at den blev obligatorisk for nogle virksomheder at overholde. Faktisk havde mange store virksomheder allerede miljøledelsessystemer på plads, før standarden trådte i kraft. Den nye standard krævede dog, at de skulle dokumentere og rapportere om deres aktiviteter og resultater. Virksomheder blev også opfordret til at bruge standarden som et værktøj til at forbedre deres forretningspraksis. Standarden blev igen revideret i 2015.

Med en ISO 14001 Miljøledelsescertificering, effektiviserer i jeres miljøprocesser og sikrer at I indfrier jeres gode ambitioner. Samtidig fortæller det jeres kunder, præcis dette og flere og flere kunder har det i dag som krav til deres leverandører.

Skal vi sammen indfri jeres ambitioner, og skabe værdi for jer og jeres kunder? Lad os tage en kop kaffe, så vi kan høre hvor I står i dag! 

Valcert samarbejder med Libero Assurance om ISO14001.