ISO 9001 dækker over, et internationalt kendt kvalitetsledelsessystem.

Emnet som ISO 9001 dækker over, nemlig kvalitetsledelse, har fået øget fokus de seneste år, og er ikke kun for store virksomheder! I alle størrelser af virksomheder, vil dette certifikat tilføje værdi og optimere de interne processer og systemer. Bruger I allerede et system som kvalitetsprismodeller, LEAN, six sigma, business process reengineering, balanced score card og activity based costing, går det hånd i hånd med ledelsessystemet.

Har du stadig spørgsmål? Kontakt os i dag, til en uforpligtende snak, så skal vi nok rådgive ud fra jeres unikke situation.

Hos Valcert er vi eksperter i kvalitetsledelsescertificering og har hjulpet alle størrelser af virksomheder, med denne og flere certificeringer. Om det er det første ISO-certifikat, eller en tilføjelse, så møder vi jer, der hvor I er i processen. Vores mission er, at skabe værdi for jeres virksomhed!

Hos Valcert samarbejder vi med Libero Assurance. Læs hvad de skriver om bl.a. kvalitetsledelsescertificering her: https://liberoassurance.org