bruun-inspektion
Bruun Inspektion

TEKNISK BISTAND AF HØJ KVALITET TIL RETTE TID

Vi leverer teknisk bistand af høj kvalitet til rette tid

Vores virksomhed bygger på et fundament af medarbejdere, som har mange års ekspertise med alt fra opstillingskontrollering og tankinspektion til EN 1090-certificering og rådgivning. Vores målsætning er, at vi altid skal yde teknisk bistand af høj kvalitet.

lekon-raadgivning
Lekon Rådgivning

RÅDGIVNING I ØJENHØJDE

Lekon hjælper virksomheder i mål med autorisation og anerkendte certificeringer. Vi leverer enkle ledelsessystemer, som tilfører værdi for både ledelse, medarbejdere og kunder.
Vi er altid i øjenhøjde med din virksomhed, når vi omsætter love og standarder til konkrete løsninger. Ud over at leve op til standardens krav bliver I klogere på, hvordan kravene kan bidrage til bedre processer, en højere score på kundetilfredshed og i sidste ende en bedre forretning. Med en ISO-certificering inden for f.eks. kvalitet, miljø eller arbejdsmiljø er jeres virksomhed altid up to date på internationale tendenser.

sherlock-web
Sherlock Web

PROFESSIONELT VÆRKTØJ TIL KVALITETS- MILJØ- OG ARBEJDSMILJØLEDELSE

Vi har været på banen, siden det var moderne at sige kvalitetssikring, kvalitetsstyring, kvalitetsstyringssystem, kvalitetsledelsessystem, kvalitetskontrol, miljøstyring, miljøledelsessystem, arbejdsmiljøledelsessystem m.v.

Vi er specialister i at udvikle software til kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse, og vi har konsulenter, som kan guide virksomheder frem til succesfuld certificering og/eller akkreditering.

libero-assurance
Libero Assurance

Som international anerkendt partner, er LiberoAssurance Uddannelse & Certificering et vigtigt skridt i retning af overensstemmelse med standarderne og en nødvendighed for at sikre kvaliteten samt tilføre værdi til jeres virksomhed.

LiberoAssurance opererer indenfor:

- Certificeringsorgan akkrediteret af IAS og E.SYD

ipw
IPW

UDFORDRET PÅ JERES KVALITETSLEDELSE

Hos IPW udvikler vi webbaseret software til alt-i-ét kvalitetsledelse – målrettet virksomheder, der arbejder på at blive certificerede, er på vej mod et 100% papirløst miljø, eller har brug for et værktøj til at samle og automatisere alle instrukser, procedurer, politikker, målinger, afvigelser, korrigeringer, reklamationer, kontroller og intern audit ét sted.