ISO 27001 – Med en systematisk tilgang til styring af risici, kan organisationen investere i informationssikkerhed, hvor det giver størst muligt afkast – hvad enten det indebærer beskyttelse af organisationens fysiske rammer, IT-tekniske kontroller eller en ændring af medarbejdernes adfærd.

5 fakta om ISO 27001 - Informationssikkerhed

  • Konkurrenceevne: Bedre struktur og prioritering. Styrket forståelse og ansvarsbevidsthed i alle forretningsprocesser
  • Effektivisering: Bedre balance mellem kvalitet, kontrol og forretning – dokumenterede forretningsgange, hvilket igen betyder optimeret driftssikkerhed.
  • Arbejdsglæde: Overblik og arbejdstryghed.
  • Compliance: Sikring af overensstemmelse i forhold til love, myndighedskrav samt leverandøraftaler.
  •  Goodwill: En øget tillid hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere, som igen betyder bedre forsikringsvilkår.
Kontakt os i dag
brainstorming

Den indledende kontakt

Kaffemødet

Den indledende behovsafstemning er utrolig vigtig og vi gør derfor meget ud af at klarlægge Jeres behov og forventningsafstemme. Måske kan vi løse det over telefonen, måske har I brug for et længerevarende samarbejde med os.. Eller måske er løsningen noget helt tredje.

business-metting

Kom godt fra start

GAP-Analyse

Føler I jer ikke helt klar til selve certificeringen kan vi også hjælpe.
Er i næsten i mål kan vi tilbyde en GAP-analyse, hvor vi hjælper jer med at finde de sidste “huller i osten”. Er i der hvor I har brug for hjælp til opbygning af hele jeres ledelsessystem har vi en række samarbejdspartnere vi kan anbefale.

business-meeting-2

Ledelsessystemer

Integrerede ledelsessystemer

For mange virksomheder kan det være en fordel at blive certificeret på flere standarder samtidig, da der ofte er et overlap i standarderne, som giver en synergi, hvis man bliver certificeret på flere samtidig.. Dette kaldes integrerede ledelsessystemer.