Hvad er en certificering?

For nogle virksomheder er certificering lovpligtigt, men en certificering fungerer også som et ydre kvalitetsstempel, som kan være med til at styrke dit brand. Certificeringsprocessen har en stor betydning internt i virksomheden, da det at arbejde struktureret og bevidst med at udvikle sin forretning skaber fordele, såsom øget lønsomhed.

Med et ledelsessystem etablerer I et forretningsmæssigt overblik over jeres virksomhed. Det skaber et solidt fundament for at tage stilling til, hvordan I forbedrer og udvikler virksomheden kontinuerligt. Undervejs tager I fx stilling til de vigtigste risici for jeres forretning, I inddrager ledelse og medarbejdere i udviklingen, og gør det synligt, hvad I gør og hvorfor.

Ring til os, hvis du vil have en snak om, hvordan du kommer igennem et certificeringsforløb – og få et uforpligtende tilbud!

Certificering

Værdiskabende certificering

Ledelsessystemet behandler alle de emner, som en ledelse bør forholde sig til, og er med til at skabe systematik i, hvordan ledelsen leder sin virksomhed. Mange virksomhedsledere får ro i maven, når de implementerer et ledelsessystem, fordi de ved, at der er styr på de forhold, man ellers uønsket vil kunne blive viklet ind i.

Kontakt os
Akkrediteret samarbejdspartner

Libero Assurance

LA er akkrediteret af både IAS og HELENAS. Sammen med LA kan vi tilbyde vore kunder en professionel og tryg certificeringsproces.
Læs mere om dem her.

LA
De indledende skridt

Kvalificeret rådgivning

Har I brug for sparring eller rådgivning inden certificering, så har vi også samarbejdspartnere der kan hjælpe med det. Da vi, som certificerende organ, ikke må rådgive i opbygningen af jeres system, har vi i stedet allieret os med nogle super kompetente og erfarne konsulenter, som står til rådighed.

Se vore samarbejdspatnere