Valcert - din partner til værdiskabende ISO certificeringer

For mange virksomheder i Danmark er det næsten blevet et almindeligt krav, at man som leverandør skal kunne bevise, at man har styr på sin virksomhed og helst i form af et certificeret ledelsessystem, såsom:

Udvikling gennem professionel certificering

Hos Valcert, er vi specialiserede i at skabe værdi for virksomheder gennem ISO certificering. I tæt samarbejde med vores kunder tager vi udgangspunkt i den praktiske situation og kundens unikke behov. Dette sikrer, at vores kunder opnår den ønskede certificering på en effektiv og personlig måde samt at certificeringen skaber værdi både på kort og lang sigt for virksomheden.

For nogle virksomheder er certificering lovpligtigt, men en certificering fungerer også som et ydre kvalitetsstempel, som kan være med til at styrke dit brand. Certificeringsprocessen har en stor betydning internt i virksomheden, da det at arbejde struktureret og bevidst med at udvikle sin forretning skaber fordele, såsom øget lønsomhed.

Med et ledelsessystem etablerer I et forretningsmæssigt overblik over jeres virksomhed. Det skaber et solidt fundament for at tage stilling til, hvordan I forbedrer og udvikler virksomheden kontinuerligt. Undervejs tager I fx stilling til de vigtigste risici for jeres forretning, I inddrager ledelse og medarbejdere i udviklingen, og gør det synligt, hvad I gør og hvorfor.

Et certificeret og velfungerende ledelsessystem er vigtigt af flere årsager:

  • Først og fremmest hjælper det virksomheder med at opfylde kundens og samfundets forventninger, til en ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift. 
  • Man får en større indsigt i sin virksomheds processer og rutiner, og man vil have bedre styr på, hvordan man kan forbedre dem. Dette kan føre til en mere effektiv og bæredygtig virksomhedsdrift, og reducere risikoen for fejl og mangler.
  • Større tillid fra sine kunder og interessenter, som vil vide, at man er forpligtet til at opfylde de højeste standarder og krav. Dette kan føre til et stærkere kundeforhold og større tilfredshed fra kunderne.
  • Øget mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne, da man kan promovere sin certificering og fortælle omverdenen om sin indsats for ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift.
  • Man vil opleve, at certificering kan føre til en større motivation og engagement hos medarbejderne, da de vil være en del af en virksomhed, der er forpligtet til at opfylde de højeste standarder og krav.
Ring til os, hvis du vil have en snak om, hvordan du kommer igennem et certificeringsforløb – og få et uforpligtende tilbud!

Certificering

Værdiskabende certificering

Ledelsessystemet behandler alle de emner, som en ledelse bør forholde sig til, og er med til at skabe systematik i, hvordan ledelsen leder sin virksomhed. Mange virksomhedsledere får ro i maven, når de implementerer et ledelsessystem, fordi de ved, at der er styr på de forhold, man ellers uønsket vil kunne blive viklet ind i.

Akkrediteret samarbejdspartner

Libero Assurance

LA er akkrediteret af både IAS og HELENAS. Sammen med LA kan vi tilbyde vore kunder en professionel og tryg certificeringsproces.
Læs mere om dem her.

De indledende skridt

Kvalificeret rådgivning Har I brug for sparring eller rådgivning inden certificering, så har vi også samarbejdspartnere der kan hjælpe med det. Da vi, som certificerende organ, ikke må rådgive i opbygningen af jeres system, har vi i stedet allieret os med nogle super kompetente og erfarne konsulenter, som står til rådighed.

..eller vil du ringes op?