Kontakt os i dag

Vil I gerne høre lidt mere om certificeringsprocessen, ønsker I et uforpligtende tilbud eller har I andre spørgsmål så kontakt os endelig.


Hos Valcert taler vi jeres sprog, og møder jeres virksomhed der hvor I er. Derfor er den oplagte start på jeres certificering, at vi sætter og ned og tager en snak, så vi ved mest muligt om jeres virksomheds situation, processer og rejse. Vi rådgiver også gerne, har du spørgsmål til eller i berøring med ISO certificering.

Ønsker I også at høre mere?

Et uforpligtende kaffemøde er altid en god start, så kontakt os idag

dennich@valcert.dk

+45 40806865

GDPR

Databeskyttelsesforordning (GDPR)

Valcert´s leveringsbetingelser er i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. Personlige data håndteres som følger: Indsamlede personoplysninger fra kunder og partnere indeholder navn, telefonnummer og e-mailadresse. Såfremt der er krav i certificeringsgrundlaget, kan fødselsdato være registreret. Oplysninger, der sendes til os ved ønske om tilbud, gemmes i overensstemmelse med akkrediteringskrav / lovmæssige krav. Alle oplysninger håndteres fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjeparter, medmindre det er et akkrediterings eller myndighedhedskrav.
Ved at benytte formularer på hjemmesiden giver du dit samtykke til disse vilkår.