Hvem er Valcert?

Hos Valcert er vi specialister inden for certificering af ledelsessystemer og ansvarlig forretningspraksis ligger i vores dna. Med vores høje faglige kompetence, ekspertise og engagement er vi dedikerede til at yde certificeringsydelser til organisationer som bl.a. verificerer deres miljømæssige, sociale og bæredygtighedsmæssige præstationer.

Hos Valcert lægger vi stor vægt på at opbygge langvarige relationer med vores kunder. Vi stræber efter at være mere end bare en certificeringspartner, idet vi tror på langvarige relationer. Vores support stopper ikke, når certificeringen er opnået – vi er her for at støtte jer på jeres rejse mod kontinuerlig forbedring og fortsat overholdelse af standarderne. 

Valcert - informationssikkerhed

Steffen Filtenborg

Steffen har sammenlagt +20 års erhvervserfaring, både som seniorkonsulent og C-level niveau. Han har tidligere hjulpet både lokale og globale virksomheder med at indfri, implementere og certificere ledelsessystemer. Steffen har en stærk baggrund fra praktisk og strategisk HR, ledelsesudvikling samt strategi- og procesoptimering. Steffen er med til at sikre, at virksomheder er i overensstemmelse med ledelsesstandarderne, og han har ligeledes stor erfaring med at bringe værdiskabelsen ud i organisationen. Steffen hjælper ledere med at skabe et enkelt og fælles sprog for at skabe en langvarig værdi, når der arbejdes med de forskellige standarder.

 • +15 års erhvervserfaring
 • Lead auditor ISO 9001 & 14001
 • Executive MBA, London Business School (2018)
 • HD International Business, CBS (2012)

Kristian Panduro

Med sine +25 års erfaring er Kristian velbevandret indenfor jern & metal og som uddannet svejsekoordinator har han stor erfaring med audit af svejserelaterede ledelsessystemer. Kristian er Lead Auditor på ISO 9001:2015, ISO 3834, EN 1090 og CPR-UKCA. International Welding Inspector IWI-S. Erfaring med svejserådgivning, procedureprøvning og svejsecerticering.

 • +25 års erhvervserfaring
 • Lead auditor ISO 9001,  14001, 1090 & 3834
 • Svejsekoordinator
 • Smed (1988)

Dennich Sørensen

Dennich har +18 års erhvervserfaring inden for QHSE og har tidligere hjulpet både lokale og globale virksomheder med at implementere og certificere forskellige ledelsessystemer. Hans solide baggrund inden for QHSE-ledelse, herunder både praktisk og strategisk procesoptimering, er med til at sikre en værdiskabende tilgang når der kigges på overensstemmelse med ledelsesstandarderne. Med Dennichs erfaring og professionelle baggrund har han en dyb forståelse for standardernes krav samt en pragmatisk tilgang til at sikre virksomheders og organisationers overholdelse af kravene. 

 • +18 års erhvervserfaring
 • Lead auditor ISO 14001, 9001 & 45001
 • IRCA certificeret Lead auditor (2013)
 • Maskinmester (2005)
Valcert - informationssikkerhed

Din pålidelige partner i ISO-certificering

Vores team af erfarne auditorer og tekniske eksperter arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre det bliver en værdiskabende proces og der arbejdes ud ffra princippet om “one point of contact”, hvor kunden er i fokus. Vi tilbyder omfattende auditservices for at sikre overholdelse af internationale standarder og retningslinjer.

Vi tror på værdien af gennemsigtighed og troværdighed. Derfor er vores tilgang til certificering baseret på objektive vurderinger, omfattende evalueringer samt et højt kompetenceniveau. Vi arbejder med et bredt spektrum af brancher og organisationer, lige fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner.

Vores mission er at skabe en bæredygtig fremtid ved at støtte vores kunder i at tage ansvar for deres indvirkning på miljøet og samfundet. Vi er stolte af vores bidrag til at fremme bæredygtig udvikling og opbygge tillid blandt vores interessenter.

Certificering: Styrk dit omdømme og skab tillid hos dine interessenter

Gevinsten ved certificering

Certificering af ens forretning, i overensstemmelse med internationale standarder er ikke kun en formel anerkendelse, men en værdifuld investering for virksomheder i dagens konkurrenceprægede marked. 

Certificering viser, at en virksomhed overholder branchens bedste praksis og kvalitetsstandarder, og det giver en bred vifte af fordele, der kan påvirke både virksomhedens omdømme og dens økonomiske resultater. 

Valcert er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at opnå og vedligeholde certificeringer, der bekræfter deres forpligtelse til ekspertise, kvalitet og overholdelse af internationale standarder.

Troværdighed og tillid

Konkurrencefordel

Procesoptimering og effektivitet

Forbedret omdømme og image

Overholdelse af lovgivning og standarder

Adgang til nye markeder

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Vi forstår vigtigheden af at finde den rette certificeringspartner, der kan imødekomme dine behov og mål. Derfor ønsker vi at give dig muligheden for at lære os bedre at kende og diskutere, hvordan vi kan støtte din virksomhed på certificeringsrejsen.