Valcert – Din partner i certificering

Hos Valcert, er vi specialiserede i at skabe værdi for virksomheder gennem ISO certificering. I tæt samarbejde med vores kunder tager vi udgangspunkt i den praktiske situation og kundens unikke behov.

Vi investerer i relationen, så vores kunder føler sig trygge og godt informerede under hele certificeringsprocessen og har tillid til, at deres certificering er anerkendt internationalt. Alle kundeforhold starter med et møde, hvor vi lærer dig og virksomheden at kende.

dennich@valcert.dk | +45 40806865

Udvikling og forankring gennem professionel certificering

Et certificeret og velfungerende ledelsessystem er vigtigt af flere årsager:

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er spredt over en bred vifte af brancher, men fælles for dem er at de
har valgt at arbejde struktureret og værdiskabende med deres ledelsessystemer.

Vi valgte Valcert til at stå for vores certificeringer, efter at vi tidligere ofte var blevet mødt med en one-size-fits-all model. Valcerts auditor mødte os hvor vi er og vi skulle ikke formulere og vedligeholde irrelevante politikker. Vi har fået et mere gennemskueligt system og beskrevet processer på en måde så de er skræddersyede til os – det er meget mere håndgribeligt for alle.

I tilgangen til at mindske eventuelle fejl har Valcerts auditor været en vigtig medspiller. Han formår at formidle at ISO er et redskab til optimering og ikke et kontrolsystem. Valcert har hele tiden fokuseret på hvordan vi fik det optimale og mest positive ud af processen, så det skaber værdi i EP-TeQ A/S - Både nu, men tillige fremadrettet. Inden certificering var vi bekymrede for, om det ville kræve en tilretning i procedurer og arbejdsgange for at passe ind i systemet. Det viste sig hurtigt at være en forkert opfattelse, og det blev i stedet en sjov, spændende og udfordrende oplevelse.

Vi var lidt på udkig efter en ny samarbejdspartner på ISO 9001 og ISO 14001. Valcert var konkurrencedygtige prismæssigt, og med dem har processen været både mere effektiv og værdiskabende. Man kan mærke at auditor, har gjort et godt og grundigt stykke arbejde, før og imellem audits. Processen har medført gode og konstruktive snakke, og de par afvigelser auditor fandt, medførte forbedringer der også giver god mening for vores kunder.

Processen var lettere end jeg havde forventet. Valcert er hurtige til at fremsende informationer og der var ingen mangler på kommunikation. Vi blev hurtigt informeret om hvilke omkostninger der er i forbindelse med certificeringerne, og disse passede altid.

Hvad koster det at blive certificeret?

Certificeringsomkostningerne er primært afhængige af den standard, som virksomheden ønsker at blive certificeret i. Udover dette vil faktorer som virksomhedens størrelse, produktion og antal lokationer også spille en rolle i prissætningen.

Vi hos Valcert, anbefaler vores kunder at indhente tilbud fra flere forskellige certificeringsvirksomheder, der er i stand til at levere den ønskede standard, for at opnå den mest fordelagtige pris og service. Vi er altid tilgængelige for at give en uforpligtende konsultation og et pristilbud, der passer til vores kunders unikke behov.

Ønsker I også at høre mere?

Et uforpligtende kaffemøde er altid en god start, så kontakt os idag.

dennich@valcert.dk | +45 40806865

Kontakt os direkte herunder