Udvikling og forankring gennem professionel certificering

Et certificeret og velfungerende ledelsessystem er vigtigt af flere årsager:

  • Først og fremmest hjælper det virksomheder med at opfylde kundens og samfundets forventninger, til en ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift. 
  • Man får en større indsigt i sin virksomheds processer og rutiner. Dette kan føre til en mere effektiv og bæredygtig virksomhedsdrift, og reducere risikoen for fejl og mangler.
  • Større tillid fra sine kunder og interessenter, som vil vide, at man er forpligtet til at opfylde de højeste standarder og krav.
  • Øget mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne, da man kan promovere sin certificering og fortælle omverdenen om sin indsats for ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift.
  • Man vil opleve, at certificering kan føre til en større motivation og engagement hos medarbejderne,

dennich@valcert.dk | +45 40806865

Snak med en ekspert

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er spredt over en bred vifte af brancher, men fælles for dem er at de har valgt at arbejde struktureret og værdiskabende med deres ledelsessystemer.

Vi valgte Valcert til at stå for vores certificeringer, efter at vi tidligere ofte var blevet mødt med en one-size-fits-all model. Valcerts auditor mødte os hvor vi er og vi skulle ikke formulere og vedligeholde irrelevante politikker. Vi har fået et mere gennemskueligt system og beskrevet processer på en måde så de er skræddersyede til os – det er meget mere håndgribeligt for alle. / AH Diagnostics

I tilgangen til at mindske eventuelle fejl har Valcerts auditor været en vigtig medspiller. Han formår at formidle at ISO er et redskab til optimering og ikke et kontrolsystem. Valcert har hele tiden fokuseret på hvordan vi fik det optimale og mest positive ud af processen, så det skaber værdi i EP-TeQ A/S - Både nu, men tillige fremadrettet. Inden certificering var vi bekymrede for, om det ville kræve en tilretning i procedurer og arbejdsgange for at passe ind i systemet. Det viste sig hurtigt at være en forkert opfattelse, og det blev i stedet en sjov, spændende og udfordrende oplevelse. / EP-TeQ A/S

Vi var lidt på udkig efter en ny samarbejdspartner på ISO 9001 og ISO 14001. Valcert var konkurrencedygtige prismæssigt, og med dem har processen været både mere effektiv og værdiskabende. Man kan mærke at auditor, har gjort et godt og grundigt stykke arbejde, før og imellem audits. Processen har medført gode og konstruktive snakke, og de par afvigelser auditor fandt, medførte forbedringer der også giver god mening for vores kunder. / KEN Hygiene Systems A/S

Processen var lettere end jeg havde forventet. Valcert er hurtige til at fremsende informationer og der var ingen mangler på kommunikation. Vi blev hurtigt informeret om hvilke omkostninger der er i forbindelse med certificeringerne, og disse passede altid. / In Vitro A/S

Hvad koster det at blive certificeret?

Certificeringsomkostningerne er primært afhængige af den standard, som virksomheden ønsker at blive certificeret i. Udover dette vil faktorer som virksomhedens størrelse, produktion og antal lokationer også spille en rolle i prissætningen.

Vi hos Valcert, anbefaler vores kunder at indhente tilbud fra flere forskellige certificeringsvirksomheder, der er i stand til at levere den ønskede standard, for at opnå den mest fordelagtige pris og service. Vi er altid tilgængelige for at give en uforpligtende konsultation og et pristilbud, der passer til vores kunders unikke behov.

Få et tilbud

Ønsker I også at høre mere?

Et uforpligtende kaffemøde er altid en god start, så kontakt os idag.

Kontakt os direkte herunder

form-image